مگس خیرهسر
$11.00این رویداد در میان مگسها، در منطقهای از آن شهر بزرگ رخ داد که ساختمانهای بلند و بسیار متراکمی دارد. در آنجا ساختمان بسیار بلندی وجود داشت. پایینترین طبقهی این ساختمان، خانهای بود که نور بسیار کمی داشت. نیم این خانه پایینتر از سطح زمین و در میان خاک بود. بلندمنزلهای دو سوی کوچهی تنگ، مانع ورود نور خورشید به این زیرزمین میشد. به همین سبب، از طرف صبح در آن خانه روشنایی دیر میآمد؛ اما شامگاه، تاریکی زود فراگیر میشد.
در آن زیرزمینی یک خانوادهی سهنفره زندگی میکردند: پدر، مادر و پسرشان. پدر و مادر هر دو سر کار میرفتند و پسرک دورهی متوسطه را تازه شروع کرده بود.
در روز رخداد واقعهای که میخواهم قصه کنم، در آنوقت شام، هم مادر و هم پدر هنوز از کار برنگشته بودند. پسر نیز از مکتب آمده و درس خوانده بود و خسته شده بود. کتاب درسیای را که خوانده بود، روی میز باز گذاشته و تا موقع برگشتن مادر و پدرش، برای بازیکردن بیرون رفته بود.
1 دیدگاه برای مقدمه ای بر فردوسی شناسی و شاهنامه پژوهی
ریحان امیری –
شهنامه یک کتاب اسطورهای و افسانهای است، کتاب تاریخ نیست. اما نویسنده به تاسی از یک مشت نویسندگان متوهم و خودشیفته و نژادپرست ایرانی، شهنامه را کتاب تاریخی میپندارد. از سوی دگر، کتاب جنبه علمی ندارد و نویسنده بیشتر با نگاه تباری و قومی به آن دیده است. من این کتاب را فاقد ارزش علمی و مطالعه میپندارم.